Het opbouwen van een relatie met mijn opdrachtgevers vind ik belangrijk. Daarom werk ik ook veelal en graag gedurende een langere periode binnen een organisatie mee aan verander- en ontwikkeltrajecten. Vanaf 1999 heb ik als trainer of begeleider met veel bedrijven uit verschillende branches langdurig een samenwerking mogen aangaan. Om je een indruk te geven noem ik er hier een aantal van.


Ik ken Christine inmiddels meer dan 5 jaar. We hebben elkaar leren kennen toen we bij HSO zijn gestart met het opzetten van een programma om onze medewerkers meer te ontwikkelen op vaardigheden en houding, die zij nodig hebben in hun huidige of toekomstige rol. Christine is geïntroduceerd door mijn voormalige trainer René Huurdeman en dat was een gouden greep! Christine legde vanaf het eerste moment natuurlijk de persoonlijke verbinding en fundament voor deze vruchtbare en succesvolle samenwerking. Het programma draait nu inmiddels meer dan 5 jaar en al meer dan 100 medewerkers hebben dit programma succesvol afgerond. René en Christine zijn het gezicht en het succes van het programma en voorzien op aanvraag ook individuele coaching voor onze medewerkers.

Ik heb Christine leren kennen als een hele warme, lieve en hartelijke vrouw. Vanuit deze warmte weet ze een hele prettige en veilige sfeer te creëren om te ontwikkelen, waarbij ze dus de vaardigheid heeft om vanuit deze warme verbinding mensen natuurlijk en op een prettige, maar kritische, manier in beweging te brengen naar de voor ogen hebbende (individuele/organisatie) doelen. Dit doet ze mede door gebruik te maken van haar kennis, kunde en jaren lange ervaring. Ze maakt hier ook gebruik van haar eigen levenservaringen en -lessen en durft hier kwetsbaar in te zijn. Dit maakt Christine voor mij een hele krachtige vrouw waar veel mensen van en mee willen leren, ontwikkelen en samenwerken. Doordat ze ook een enorm hart heeft voor haar opdrachtgevers en deelnemers, functioneert ze alsof ze in dienst is bij de opdrachtgever. Deze combinatie maakt haar een ideale trainer, coach en sparringspartner voor mij en HSO.
Jarno Geurts, HSO

Meer weten …..?

Meer weten over hoe ik jou of jouw afdeling of organisatie kan helpen ontwikkelen, neem contact op met mij, Christine.